Новини / Съобщения :


Администраторски панел
Нова публикация | Коментари

четвъртък, 19 юли 2018 г.

ЕСЕНЕН ПАНАИР НА ЗАНАЯТИТЕ 21-23 СЕПТЕМВРИ 2018г


Уважаеми колеги

Регионална Занаятчийска Камара – Пловдив

Ви кани да участвате в Есенен панаир на занаятите,
който е част от празниците на Стария град

 21 септември 2018 г. - 23 септември 2018 г. (включително)
петък,събота и неделя

ул. Съборна  /Стария град/


          Уважаеми колеги, за първи път тази година Есенен панаир на занаятите ще бъде част от едно грандиозно събитие, организирано от Община Пловдив, ОИ „Старинен Пловдив” и Регионална Занаятчийска Камара- Пловдив.
         В  трите фестивални дни организаторите, за да обогатят събитието и привлекат нови и по - многобройни публики, създават в Стария град, пъстра фиеста от културни прояви, концерти, изложби, базари, и много, много други изненади за жителите и гостите на Пловдив, част от които и Есенен панаир на занаятите. Събитието ще бъде брандирано с еднаква визия и много сериозно рекламирано, което гарантира висока посещаемост.

Съгласно регламента право на участие имат всички членове на РЗК от цялата страна, които отговарят на следните условия :
-          имат платен членски внос;
-          атрактивно облекло;
-          правят демонстрации на занаята си.
           Поради липса на достатъчно място, Ви уведомяваме, че не всички заявки ще бъдат одобрени. При много кандидати от един и същи занаят ще бъдат допуснати най-атрактивните. Искаме да съхраним, развием и популяризираме  занаятите, които са част от нашето културно наследство. Няма да бъдат толерирани и включвани за участие майстори, които не са спазили условията на организаторите в предишни издания на Панаира като: липса на атрактивно облекло във всичките дни на Панаира, липса или символични демонстрации, наличие на изделия, които очевидно не са изработени от майстора или носят откровен кич.
Предоставяме:
1.    Шатра /отворена/ – 9 м2 и с възможност да се ползва от двама участника по ½ - 4.5 м2.  Маси и столове се осигуряват от участниците.

            ВНИМАНИЕ: Шатрата се ползва единствено и само от майстора-заявител. В случай, че на шатрата има други хора, други изделия, които не са изработени от майсторите или  се установи, че майсторът е подал невярна информация в заявката относно демонстрациите и атрактивното облекло, си запазваме правото да ги отстраним от Панаира на занаятите.
За да заявите желанието си за участие, трябва да изпратите копие на майсторско свидетелство /за тези които участват за първи път/ документ за платен членски внос към РЗК и попълнена Заявка за участие на e-mail: rzk_plovdiv@mail.bg или в офиса на РЗК-Пловдив  с адрес: ул. Д-р Вълкович 3, п.к: 4000, най-късно до 31 август 2018 г. За майсторите, които ще участват за първи път, задължително заявката да бъде придружена със снимки на майстора и изделията му.
         Настаняването на майсторите по шатрите започва на 21 септември 2018 г. (петък) от 7.30 до 8.30 часа, след представяне на майсторско свидетелство и документ за платена “такса участие”. Препоръчваме настаняването да стане в указаното време, защото след това ще бъде невъзможно.

Забележка:
Подадена заявка, на която не е върнат отговор означава, че не е получена успешно и се налага повторно изпращане.
Не се разрешава преотстъпване правото на участие.
               

Свалете Заявка за участие в Есенен Панаир 2018г 
ТУК.

Контакти:                                                                                 
Албена Халачева               
GSM: 0879 83 95 77 
             032 62 75 96       
Сайт: rzkplovdiv.com
Facebook: Регионална Занаятчийска
Камара – Пловдив
Aдрес: Пловдив, ул. Д-р Вълкович 3, 
п.к: 4000

1 коментар: