Новини / Съобщения :


Администраторски панел
Нова публикация | Коментари

вторник, 27 февруари 2018 г.

ПАНАИР НА ЗАНАЯТИТЕ 30 март- 2 април


Уважаеми занаятчии,
Представяме Ви информация, относно  мероприятие,  организирано от РЗК-София

Регионална занаятчийска камара - София предвижда организирането на Панаир на занаятите по повод най-светлите пролетни християнски празници - Цветница и Лазаровден от 30 март до 2 април включително в свободното пространството пред Регионален исторически музей - София.

Предвидени са 10  шатри с размери 3х3 кв. метра. Цената на шатрата е 200 лева. В тази сума е включена охрана и музикално-артистична програма. Шатрата може да се ползва от двама или повече участника. Всеки участник трябва да разполага с маса, където да изложи и продава изделията си.
От гледна точка на по-атрактивното и ефектно представяне, следва да се има  предвид, че ще се правят демонстрации и всеки участник трябва да бъде облечен в традиционните за българския фолкор народни носии или облекла в т. ч. ризи с бродерия или друго облекло с фолклорни мотиви.

Забележка: Събитието ще се състои при наличие на 15 участници.

Молим тези от Вас, които имат желание за участие в Панаир на занаятите, да потврдят на ел. поща zanaiati_sf@abv.bg. Moже да потвърдят и на телефон 02/950 53 30; 0879 53 28 14.

Очакваме потвърждението ви до 6 март 2018 година.

Срокът на заплащане на таксата е до 9 март включително. Това може да се направи чрез куриерска услуга/пощенски запис или на място в офиса на РЗК-София на адрес: 1606, гр. София, ул. Лайош Кошут 30, I етаж от 09:30 - 17:00 часа.

С уважение,
Екип на РЗК - София

Няма коментари:

Публикуване на коментар